×

Просветне вести

Steel Impex donirao dva miliona dinara za borbu protiv COVID-19

Steel Impex donirao dva miliona dinara za borbu protiv COVID-19

Category : УНИЦЕФ

 

04. april 2020. godine – Kompanija Steel Impex donirala je dva miliona dinara UNICEF-u za nabavku neophodne medicinske opreme za podršku zdravstvenom sistemu Srbije. Kompanija se odazvala pozivu koji je UNICEF Srbija uputio za nabavku potrebne opreme za borbu protiv korona virusa i očuvanje zdravlja i života onih koji su najviše ugroženi epidemijom COVID-19 virusa.

„Tokom kriznih situacija, javni i privatni sektor imaju obavezu da pomažu i budu solidarni sa celom zajednicom. Brzim reagovanjem umanjujemo uticaj virusa na naše zdravlje, na zdravlje naših sugrađana i pomažemo našim zdravstvenim radnicima koji su prvi na udaru. Ovim putem apelujemo na sve građane da primenjuju sve mere zaštite koje je propisala Vlade Republike Srbije, kako bi se situacija što pre normalizovala“,  izjavila je Živković Maja, direktor Steel Impex DOO.

U skladu sa politikom privrednog društva, kompanija Steel Impex želi da doprinese naporu da se epidemija virusa Covid-19 što pre suzbije. U svom poslovanju, kompanija je posvećena društveno-odgovornom poslovanju, a humanitarne, ekološke i ostale projekte podržava kako mnogobrojnim donacijama, tako i brigom o zaposlenima.

Na apel Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje, UNICEF u Srbiji započeo je nabavku robe i opreme koji su neophodni za slučaj značajnog porasta broja obolelih od korona virusa COVID-19.

Прочитајте причу

Име извора: UNICEF

itsadmin
Author: itsadmin

Leave a Reply